We stay Mindfull!


Een treurig bericht in deze onstuimige tijd: De introductie avond en de aankomende training van Klanck Mindfulness zijn geannuleerd. "Maar waarom geeft je niet gewoon Mindfulness on-line?" zul je misschien zeggen? Lees het hieronder...


Het zijn bijzondere tijden die veel vergen van ons aanpassingsvermogen. Het liefst zou ik op dit moment zo veel mogelijk mensen willen ondersteunen. Mindfulness kan je veel tools geven in het omgaan met de kleine en, in dit geval, grote stormen des levens. In mijn ogen is daarvoor echter de fysieke aanwezigheid van de deelnemers vereist en dat is in deze periode niet mogelijk.


Ik heb er bewust voor gekozen om de training niet on-line te organiseren. Ik vind het als trainer belangrijk om de volle aandacht te hebben voor mijn deelnemers. Zeker wanneer je begint met Mindfulness training is het belangrijk om op een juiste manier begeleid te worden. Je moet kunnen oefenen in een omgeving waarin aandacht is voor alle aspecten die komen kijken bij de training zoals: veiligheid, ruimte voor non-verbale communicatie en fysiek - energetisch contact. In mijn ogen is er bij on-line begeleiding niet genoeg ruimte om de kwaliteit van de begeleiding te kunnen garanderen.


Maar er komt een dag dat deze crisis weer overgedreven zal zijn! Zodra dat moment aanbreekt plan ik uiteraard zsm een nieuwe training in. Ik hou je graag op de hoogte van de nieuwe datum als die is vastgesteld. Daarnaast doe ik mijn best om de komende periode wat andere vormen te vinden waarmee je zelf thuis aan de slag kunt met mindfulness. Een blog, een video of een podcast behoren tot de mogelijkheden. Via social media en de website van Klanck hoop ik toch nog iets voor je te kunnen betekenen. De eerste blog staat al online op https://www.klanck.nu/blog-1


Maar gelukkig is er ook goed nieuws...

De komende tijd is het nog wel mogelijk om een Private Retreat te volgen in mijn kantoor in de monumentale theekoepel. Op een Private Retreat kun je in 1 dag ook kennis maken met Mindfulness en een begin maken met je eigen beoefening. Of als je al meer ervaring hebt is dit een mooie manier om je beoefening te verdiepen. Je krijgt daarin 1 op 1 begeleiding van mij. Het is een mooie kans om eventueel ook eens stilt te staan bij wat deze crisis met jou doet, hoe het je raakt en hoe je in deze periode jouw waarden en prioriteiten in het leven opnieuw kunt vorm geven. Wellicht biedt deze tijd ook ruimte om contact te maken met verlangens of behoefte waar je mee rond loopt? Of het biedt kans om eindelijk eens toe te komen aan ontspanning. Een private retreat zou je daarin kunnen ondersteunen. Op de website vind je alle informatie: https://www.klanck.nu/private-retreat


Heb je nog vragen? Deel ze in de comments of stuur me een mailtje! Voor nu wens ik je veel sterkte en inzicht toe in deze bijzondere tijd.


Hartelijke groeten,

Daniel

12 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven